Welkom

Mijn naam is Olivia, ik weet niet hoe je terecht bent gekomen op mijn blog maar bedankt alvast voor je bezoekje. Als je houd van mode, beauty en een flinke dosis positive vibes dan ben je hier op het juiste adres! 

Deze blog werd realiteit na een zware zenuwinzinking en angstaanvallen. Er moesten dingen anders in mijn leven en ik had een uitlaatklep nodig. Mijn grote passie voor alles wat schoonheid is bracht mij op het idee om te schrijven over mode en beauty. Door alles wat ik heb meegemaakt vooraf vond ik het goed om eerst dat van mij af te schrijven. Daarom kan je ook stukken vinden over angst, hyperventilatie en hooggevoeligheid. 

Bloggen is nieuw voor mij, maar het schenkt mij heel veel vrijheid. Ik kan mezelf uitdrukken op een manier dat mij rust geeft. Dat ik zoveel plezier vind in het schrijven is een eigenschap van mezelf die ik nog niet kende. Schrijven over mode en stijl is voor mij ontspanning net zoals het motiveren van vrouwen en mama's die hetzelfde meemaken of meegemaakt hebben als ik. 

Herstelde vrouwen kunnen andere vrouwen helpen herstellen. 

Over mezelf

Mama van 3 meisjes, getrouwd en op zoek naar ons droomhuis. Eerlijk in alles wat ik doe en zeg en dat vind je terug in wat ik schrijf. Ik apprecieer alles om mij heen en ik kan kei hard genieten van de kleinste dingen. Genieten is iets wat ik heb moeten leren net zoals zoveel andere dingen en die deel ik mijn blogs. 

Verder kan je mij volgen op social media waar ik ook veel actief ben en waar je mijn blog updates kan volgen. 

Wat wil ik bereiken?

Voor deze blog heb ik hoge verwachtingen, niet zozeer in de zin van populariteit en het financieële maar vooral dat mensen iets leren. Dat ik hun dingen kan bijbrengen dat ze nog niet weten en dat ze gemotiveerd worden van wat ik deel. Dat ze zelf hun leven willen her-aanpakken en het beste van zichzelf naar boven willen halen. Als ik ooit van dit schrijven mijn beroep kan maken dan zou ik natuurlijk dolgelukkig zijn. Maar ik wil toch wel dat mijn lezers weten dat het helpen van iemand anders mijn eerste motivatie en uiteindelijke doel is. 

Heel veel liefs,

Olivia 

X


Je kan me ook volgen op Instagram en Facebook, voeg me toe en spread some love !

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.