Welkom

Hey! Leuk dat je even langskomt. 

Dit is mijn lifestyle - mama blog met verschillende thema's zoals; kleding, home decoratie, alles wat met beauty te maken heeft en natuurlijk het mama leven. 

Waarom deze blog:

Ik heb een grote passie voor mode en beauty. Hoewel het niet altijd gemakkelijk is om stijlvol de deur uit te gaan met drie kinderen; tiener, kleuter en baby om precies te zijn, doe ik mijn uiterste best om niet de mama te zijn met het haar in een knot gedraaid of die aan de kassa staat met een ondergekotste t-shirt  en haar bloes binnenste buiten aan heeft door het haasten. >> The struggle is real <<

 Met drie kleine dames in huis is het belangrijk om vaste regels te hebben, jezelf kalm te houden in onmogelijke situaties en vooral jezelf te vergeven wanneer je compleet de mist in gaat. En sinds ik hou van delen, wil ik ook deze dingen delen met andere mama's om zo te laten weten dat ze niet alleen zijn. Wij hebben het allemaal moeilijk maar het is belangrijk om te weten dat niet alles perfect kan gaan. 

Uiterlijk

Een vrouw haar schoonheid zit van binnen en dat straalt ze uit naar buiten. Persoonlijk vind ik hoe minder "extra" je toevoegt aan je uiterlijk hoe meer je eigen schoonheid naar buiten komt. >>Less is more<<. Ook voor mijn dochters probeer ik duidelijk te maken dat hun eigen "ik" uitgestraald moet worden in alles wat ze doen en aandoen. Ik wil mijn kinderen aanleren om vooral gelukkig met zichzelf te zijn in een wereld waar media en videoclips vrouwen alleen maar pushen om dunner te zijn en meer huid te tonen. 

Ik wil vrouwen inspireren om deugdzaam te leven, om het beste in zichzelf te vinden en het dan kunnen geven. Vrouwen zijn complexe wezens, heel onzeker en vaak nood aan bevestiging. Daar weet ik alles van. Maar tegelijk zijn wij zo sterk en beseffen we vaak niet hoe belangrijk wij zijn voor onze omgeving. Want JA dat zijn we zeker!

Het feit dat ik deze blog begonnen ben toont alleen maar aan hoeveel een mens kan groeien. Mijn ideeën en perspectieven publiceren voor iedereen, is het spannendste wat ik ooit gedaan heb. 


Over mezelf

Wat kan ik vertellen over mezelf, ik ga eerlijk zijn dit deeltje vind ik minder leuk want wat kan iemand vertellen over zichzelf. Hoe laat je je persoonlijkheid zien door een stukje tekst? Een moeilijke opgave maar ik ga mijn best doen om mijn spontane karakter op jullie scherm te laten spatten.

*Eerst en vooral ben ik een hele fiere mama van drie prachtige meisjes. Samen met manlief wonen wij in het gezellige Aalst. Dicht bij onze familie en vrienden, deze stad is onze thuis haven. Ik ben een fulltime mama en ik zocht al een tijdje naar iets om mij in uit te leven. Schrijven leek mij een geweldige manier om af en toe te ontsnappen van al de drukte in ons dagelijks leven, alhoewel het niet de bedoeling was om ooit mijn schrijven te publiceren,  kwam dit verlangen toch stilletjes aan de kop opsteken. 

*Wat ik belangrijk vind is het goede zien in een persoon en het dan ook uitspreken, ik hou van dames die elkaar omhoog trekken en steunen. Spread love not hate is mijn manier van leven en die opvoeding wil ik bijbrengen aan mijn meiden.

*Ook humor is belangrijk in mijn leven, lachen is een goed medicijn voor alles. 

*Ik ben ook niet de meest handige dame en als er mensen op mijn vingers kijken kan het zijn dat ik alles laat vallen... In de zomer voorbij de terrasjes lopen doe ik ook niet graag want ik zou zomaar kunnen struikelen en vallen over mijn eigen voeten. De bovenstaande foto is dan ook niet van de eerste keer gelukt...

*Ik weet dat we in een tijd leven waar je gek verklaard word als je gelooft in God laat staan er nog openlijk voor uitkomt. Maar ik ben opgegroeid in een gelovige familie en daar ben ik blij om. Ik vind steun in Hem wanneer alles rondom mij chaos is. Volgens mij zou ik heel ongelukkig zijn om te geloven dat na dit leven alles gewoon zwart is en voorbij is.  

* Een beetje perfectionistisch aangelegd, ik heb deze pagina misschien een tiental keer opnieuw geschreven omdat ik het zo moeilijk vind om mezelf te beschrijven op de juiste manier via tekst. Maar dit is het geworden. :) 

Wil je een overzicht van alle berichten, klik hier:


Je kan me ook volgen op Instagram en Facebook, voeg me toe en spread some love !

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.