God voorziet!

Gepubliceerd op 23 februari 2019 09:42

Ik wil even een persoonlijk verhaaltje delen dat ik deze week heb meegemaakt. Zoals de meeste weten ben ik heel gelovig alhoewel mijn blogs amper over God gaan. Toch wil ik vandaag met jullie delen over hoe God voorziet in een mensenleven.

Plaatsgebrek

Ik heb thuis een hele hoop baby spullen staan die wij niet meer gebruiken. Ze staan nu al een lange tijd op het winkeltje van FB waar ik al vaak dingen op verkocht heb.Heel snel, altijd binnen de week. Deze baby spullen bleven maar staan en kregen geen reacties. Ik heb een paar keer de prijs verlaagd alhoewel die al belachelijk laag stond. Terwijl ik aan het poetsen was in de kamer waar alles stond vond ik dat het echt wel in mijn weg stond. Dit moet weg hoor. En snel. Dacht ik. Het is hier al zo klein,... mama’s, jullie herkennen dit wel 😂 

Gratis

Ik besloot alles gratis te markeren op het FB winkeltje zodat ik er snel vanaf zou zijn. Terwijl ik eraan bezig was kwam toch de gedachte in mij op om even te bidden en God te vragen om iemand te laten reageren die dit echt nodig heeft. Want misschien moest dit blijven staan zo lang omdat God het voor iemand voorzien heeft! Ik bad stilletjes tot God om de eerste reactie de goede reactie te laten zijn. 

Dame in nood

Er reageerde een dame, ze had niet meteen door dat het gratis was, ook had ze niet meteen gezien dat er nog spullen bij hoorden. We spraken een datum af en ze kwam het ophalen. Deze dame was bijna aan het einde van haar zwangerschap. Ze was dolblij dat het allemaal gratis was want ze had helemaal niets. Ze was samen met een andere dame te voet alles komen ophalen. Een dame in hoge nood. Haar gezicht stond op huilen en ze zei me: dat God je zegent! Ik ga bijna bevallen en ik heb niet de middelen om alles te kopen.

Wat mooi! Hoe God voorziet. Hij ziet ons. In onze nood, Hij hoort ons.

Onze voorziener

Ze kent God. En God kent haar! Hij wist wat ze nodig had. Misschien had deze dame al een tijdje geleden God om hulp gevraagd. En haar hulp stond hier bij mij thuis te wachten. God voorziet in alles. 

Ik lag in bed te denken hoe groot God is. Hoe perfect Hij alle puntjes met elkaar verbind. Hoe Hij mensen verbind, in hun noden voorziet. 

De helpende hand van God

Daarom als jij iemand kan helpen op eender welke manier, strek je hand uit, misschien ben jij de hulp die God gestuurd heeft voor die persoon. 

Misschien ben jij niet gelovig en haakte je al af bij de titel van deze blog. Maar ook voor jou bid ik stilletjes dat God in je noden voorziet. Want ook al ken jij Hem niet, Hij kent jou wel! Beter dan jij jezelf kent. 

Gods zegen aan al mijn lieve lezers. ♥️ 

 

Liefs,

Olivia 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

N.C. van der Bas
een maand geleden

Mooi Olivia, zelf ben ik ook vaak zo gezegend door God. En nog! Gods zorg voor Zijn kinderen is zo groot! En aan de andere kant heb ik ook net als jij anderen kunnen zegenen met wat ik over had. Maar ook mensen gegeven van het laatste wat ik had. En God gaf me het dubbele terug. Dat is God!

Olivia
een maand geleden

Wat mooi gezegd Nelly, gegeven van het laatste wat je had. Ik geloof dat als we veel geven zonder een beloning te verwachten of zonder gezien te willen worden, we een grote beloning krijgen in de hemel♥️

Arieth
een maand geleden

Bemoedigend.