Vis ta Vie Bébé Conceptstore

Gepubliceerd op 7 februari 2019 09:41

Sinds 2017 is de Molenstraat in Aalst een unieke conceptstore rijker. Naast een geweldige en kleurrijke etalage was er iets dat mij nog meer aantrok aan deze nieuwe winkel; namelijk dat het merk Vis ta Vie hun eigen ontworpen collectie is! Ze hebben hun eigen ontwerpteam in het buitenland die tewerkgesteld is in hun eigen atelier. Hoe uniek is dit? Mijn zwak voor creativiteit en authenticiteit deed mij dan ook op zoek gaan naar het ontstaan van dit mooi concept. 

 

Maar daarvoor moet ik jullie even meenemen naar 1962, waar het allemaal begon. 

<<1962>>

Dit bedrijf had een atelier in Aalst met een collectie droogbloemen voor bloemenwinkels. Ook luxe verpakkingen voor chocolade. De doopsuiker verpakkingen van Vis ta Vie zijn er later bij gekomen. 

<<1985<<

Door de hoge loonkost in België, hebben ze in 1985 besloten een atelier te openen in Tunesië. Linde, dochter van de zaakvoerders en huidige eigenaar van het bedrijf, is verhuisd naar Tunesië om het atelier op te starten en op te volgen. 

<<1995>>

In 1995 is Linde terug naar België gekomen om vanaf hier verder te werken in het familiebedrijf. 

<<2004>>

In 2004 neemt zij de zaak over samen met haar echtgenoot na het overlijden van haar ouders. Vanaf hier zijn ze gestopt met de droogbloemen en zijn ze meer beginnen focussen op de doopartikelen. Ook ontwerpen ze dan hun eigen concept aan baby artikelen, waaruit ook kleding is voortgekomen. Dit alles word nog steeds gemaakt in Tunesië, in het atelier dat Linde in 1985 is opgestart! Alles word dan ook door Linde zelf ontworpen. Een dame met visie en talent!

<<2017>>

Sinds 2017 zijn zij een concept store begonnen om de winkels en klanten een beter zicht op hun concept te geven. Dit is dus het mooie winkeltje in de Molenstraat! 

 

Dit bedrijf straalt doorzetting, succes en creativiteit uit. Helemaal mijn ding!

Ze hebben hun klanten heel veel te bieden omdat zij zelf ontwerpen, ze maken veel gepersonaliseerde artikelen en hebben een ruime keuze aan stoffen. 

Hun eigen merk Vis ta Vie kledij begint van 0 maand tot 2 jaar voor de babycollectie en van 3 maand tot 14 jaar voor de overige collectie.

Daarnaast hebben zij ook home wear van Snurk vanaf 3 maand tot 14 jaar en voor volwassenen man en vrouw.

Persoonlijk ben ik helemaal dol op hun tassen voor mama en kind! Cuteness overload! Ze maken ze in verschillende kleurtjes en modellen en zei ik al dat ze alles kunnen personaliseren? 

Je vind hier ook de leukste gadgets en musthaves voor baby & kind!

 

Neem een kijkje op hun website om meer van de collectie te zien: www.vistaviebebe.be

 

 


Zij leveren ook aan winkels, o.a in België, Frankrijk, Nederland en Italië. 

Sinds kort verkopen ze ook  zwangerschapskledij. Ze hebben 2 top merken:

-Fragile (Belgisch)

-Pietro Brunelli ( Italiaans )

Zoveel redenen om een kijkje te gaan nemen in hun winkel! Je kan hen ook volgen op Social media oa; Fb (Vis ta vie bebe) en IG (@vistaviebebe_conceptstore)

 


Conclusie: Vis ta vie bebe - authentiek en trendsetter sinds 2007 op de markt van doopsuiker, geboortegeschenken en baby artikelen. Een bedrijf met geschiedenis en succes! 

Volg mij en Vis ta Vie bebe op social media en maak sneller kans om winnaar te worden van de winactie die eraan komt! Dus stay tuned op alle kanalen lieve lezers ;) 

 

Wie kende deze leuke winkel al? 

 

Olivia,

-X-


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.