Top 5 solden koopjes

Gepubliceerd op 29 januari 2019 om 08:18

Nog een paar dagen en de koopjes zijn voorbij. Ik ben de eerste week van de solden een kijkje gaan nemen in onze mega grote Zara in Aalst en ik vond er hele leuke dingen.

 

Ik vond dat ze deze keer wel snel grote afprijzingen hadden, daar heb ik van geprofiteerd natuurlijk; twee leuke blazers, 2 lange bloesjes en een mooie kokerrok. 

Mijn voorlopig favoriete hemd, als ik zou moeten kiezen tussen al mijn favoriete stijlen, dan kies ik voor deze. Een comfortabele jeans met iets lang over. Dit is trouwens ook helemaal AF met een pump! Dit is een outfit die ik volgend seizoen heel veel ga dragen. Hemdje was nog aan 39,99 eu. 

Hier was iedereen dol op, mijn modern/classic look. De blazer heeft dit afgewerkt en ik bedenk mij net dat dit leuk zou staan met een paar zwarte Vans. Het jasje is mijn koopje, 19,99 eu. Helemaal blij!

Dit kei mooie jasje vond ik net op de valreep in mijn maat want ik zag twee andere dames een sprong maken naar deze kant van het rek and they ment business, maar ik had hem stevig beet! And its mine. Voor 39,99 eu, mijn tot nu toe mooiste blazer. Dit is mijn favoriete roze. Het past bij mijn teint en het is mijn go to als ik in een nude-mood ben. Trouwens, in de lente met een licht-bleke jeans, leuke witte t-shirt met print en leuke sneakers is dit gewoon top! 

Dit is eigenlijk een kleedje, ik draag het als tuniek. Het is te kort als kleedje voor mij en ik vond het niet storend op de broek. Ik lijk er alleen wat dikker mee maar vond het te mooi om te laten hangen. Ook 39,99 eu nog maar. 

Dit heb ik als laatste gevonden. Ze hadden deze ook met oranje, grijs en zwart maar die ben ik misgelopen. Hoe leuk zou deze rok zijn met een geel bloesje of long-sleeve? Héééél leuk dus, maar helaas is geel echt niet voor mij. Toch vond ik de rok te mooi om te laten hangen. Het heeft iets Frans, heb er een Barret bij geprobeerd maar vind mezelf geen Barret dragende persoon... De outfit had wel mooier geweest met natuurlijk. Ruitjes en barrets, probeer het eens ;) 

Dit waren mijn top 5 koopjes van bij Zara, heel tevreden mee! Wat voor koopjes hebben jullie deze maand op de kop getikt?


Volg mij ook op social media


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.