Een unieke adventskalender

Gepubliceerd op 30 november 2018 09:18

Bijna iedereen is in kerststemming gerold, overal op social media zie ik prachtige kerstbomen tevoorschijn komen en mensen in paniek over kerstcadeaus: "Help wat koop ik voor mijn mama of man of zus?" Het was nog maar een paar weken geleden dat we konden genieten van alle leuke herfstfoto's, alles gaat zo snel dat we amper tijd hebben om bij te benen. 

Maar eerlijk gezegd vind ik dit toch ook wel het gezelligste seizoen van het jaar. Kerst brengt mensen bij elkaar. Samen eten, elkaar verwennen met cadeautjes en kaartjes. Iedereen wil er in deze tijd van het jaar ook echt wel op zijn best uitzien! En gelijk hebben ze. 

Die twee laatste is waar ik het over wil hebben, cadeautjes en er goed uitzien. Iedereen heeft zijn eigen manier om naar kerst toe te werken, op school hadden we een adventskrans. Per week ging er een kaars branden in de krans. Zo gezellig, en zo keken wij uit naar het laatste kaarsje.

Maar wat ik nu tegenkwam in The body shop, was een andere manier om naar kerst toe te werken, vond het eigenlijk een super uniek idee, een adventskalender die bestaat uit Make-up & skin care!


 

 

Dus elke dag open je een deurtje en kan je jezelf verwennen met een leuk product. Een hele mix van make up, skin en body care.

Je hebt ze in twee formaten, deze is €85 maar met productwaarde van €138,50. Dit is trouwens een kei leuk en origineel cadeau ook, voor wie vaak niet weet wat kopen, dit is iets wat elke vrouw graag krijgt :)

 

 

 

Deze is iets goedkoper, €50 met productwaarde van €99.

Ook hier een mix van make up, skin & body care.

Er zijn in allebei de kalenders ook leuke accessoires inbegrepen. 

Ik ben er in ieder geval super enthousiast over! Terwijl je uitkijkt naar de feestdagen kan je jezelf elke dag verwennen met een leuk product, je kan zomaar stralend op elk feestje verschijnen en het nieuwe jaar al schitterend ingaan :)

The body shop

Ik heb sinds kort kennis gemaakt met dit geweldig merk, die zich inzet voor de natuur en voor dieren over heel de wereld. The body shop is ontstaan in 1976 en was een van de eerste cosmetica bedrijven die zich verzette tegen het testen op dieren! Daarvoor alleen al vind ik het een geweldig merk. Ze hebben ook een biobruggenprogramma, (Biobruggen zijn natuurlijke paden in beschadigde landschappen, die bedreigde dieren helpen soortgenoten te vinden om mee samen te leven en zich voort te planten.) Hun doel is "to re-wild the world", bij elke aankoop groot of klein in deze periode, draag je bij aan dat doel. Ze willen ruim 10 miljoen vierkante meter bos in Engeland en Armenië beschermen en herstellen.

Wil je daar meer info over ga dan naar https://www.thebodyshop.com/nl-nl/over-ons/commitment/biobruggen?clear=true en lees ook meer over het biobruggenprogramma.


Even een dank je wel ook aan de fantastische verkoopmedewerkers van The body shop in Wijnegem shopping center, een aanrader als je graag producten koopt met de nodige uitleg en een geweldige glimlach. 


Zijn jullie al bezig met het zoeken naar leuke cadeaus? 

Wat vinden jullie van het initiatief to re-wild the world?Ga naar Overzicht berichten en lees meer over skin care«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.