Skin Care - Masker & peeling

Gepubliceerd op 23 november 2018 09:26

Na mijn ochtend routine skin care wil ik mijn maandag/ vrijdag momentje ook even delen.

Ik heb een droge huid dus ik heb vanalles nodig wat hydraterend is. Ik gebruik de gentle exfoliating scrub en daarna het kalmerend masker van hydrating dynamics en om af te ronden de hydraterende serum met vitamine E. Allemaal van jawel <<JAFRA>> cosmetics.

Zoals ik in mijn vorige post al zei ik ben erg geïnteresseerd  in de samenstelling van de producten, dat zoek ik dan op en dan wil ik weten wat dat allemaal doet voor mijn huid en hoeveel mensen hier echt resultaat mee boeken. (Ja ik ben echt een opzoeker) Google is soms mijn beste vriend denk ik ;) 

 


Mijn vorige skincare post vind je hier


Je huid is zo belangrijk, het is je grootste orgaan en je gezicht staat altijd bloot aan allerlei schadelijke stoffen. Ook de zon doet je huid geen goed maar in mijn dagcreme zit SPF 15 so i’m good.


Dus de Exfoliating scrub is een cremige peeling en bevat jne, afgeronde granulaatkogeltjes. Het reinigt intensief je huid tot poriëndiep en opent verstopte poriën van een vette huid. De jne granulaatkogeltjes wrijven zacht de losgelaten en op de huid liggende hoornschilfertjes mechanisch af zonder de huid te irriteren of uit te laten drogen.

(een hele uitleg maar dit is voor mij zo belangrijk geworden sinds die enorme kraters op mijn voorhoofd)

 

Wat doet het voor mijn huid?

  •  Je huidoppervlak wordt direct zichtbaar en voelbaar fijner, zachter en gladder.
  • Het verbetert zichtbaar de huidgesteldheid en het verschijningsbeeld van de huid.

  • Je huid voelt al direct na gebruik bijzonder zacht en soepel aan, (mijn huid voelt aan als baby huid na elke peeling. )
  • Het stimuleert ook de doorbloeding van de huid 

  • Het huidbeeld wordt merkbaar frisser en zuiverder 

  • Laat de daarop volgende werkstoffen beter indringen 


Gebruik

Ik gebruik het twee maal per week. Je masseert het zachtjes in op de huid, vermijd wel de directe oogomgeving en een beetje plaats laten rondom de lippen. Paar minuten laten inwerken en met lauw water spoelen. Een beetje verfrissen met je dagelijkse tonic en hupaa nu gaan alle volgende producten beter inwerken en je huid is grondig schoon tot diep in de poriën. Het is geschikt voor elk huidtype.

Voor dames die niet elk product zomaar kunnen gebruiken dit is de samenstelling;

Jojoba en zonnebloemolie:
 geven de huid een gezond, fris uiterlijk en soepelheid
Sodium PCA (natrium PCA) :natuurlijke vochtinbrenger
Plantenextracten, kamille-olie en vitamine E
: zorgen ervoor dat aan de huid geen vet en vochtigheid onttrokken wordt
Polyethyleenkogeltjes:
 fijne, synthetische kogeltjes die de reiniging dienen
Allantoïne: werkt kalmerend en ontstekingsremmend en maakt de huid glad
 en zacht

 


Na de scrub gebruik ik het masker, ik laat het tien minuten inwerken. Ook de huid rondom ogen en lippen laat ik vrij. Afspoelen met lauw water en tadaaa baby zachte huid!

De laatste stap is het serum met vitamine E
Dit serum bevat Royal jelly, seaweed en botanicals en zorgt voor extra hydratatie. Het seaweed zorgt ook voor een mooie gloed in je huid en verjongt het. De royal jelly = 67% water, proteïnen en overvloedig aan mineralen en vitaminen. De antioxidanten zorgen voor bescherming en een gezonde huid.


Voila dit neemt nog geen 30min in beslag en mijn huid kan er weer tegenaan. Ik vind het jammer dat ik niet eerder begonnen ben met voor mijn huid te zorgen. Het is zo belangrijk, ook probeer ik voldoende water te drinken, (dit vermindert rimpelvorming) maar dat is zo moeilijk. Ook tegen de zon altijd goed beschermen want 90% van de huidschade komt van blootstelling aan de zon. Dus inwrijven maar..  Elke dag! Wat ik ook belangrijk vind is een goede nachtcreme, maar dat is voor een volgende post.:)

Wat zijn de prijzen van deze wondermiddeltjes?

Exfoliating scrub = €30 

Calming mask = €30

Serum = €46,50

Waar kan je dit aankopen >> Bij Mij << Stuur een mailtje naar lifestyle@olivialbn.be

 

Hoe verzorgen jullie jullie huid? Meestal beginnen we als het al een beetje te laat is. Ik heb lachrimpels en op mijn voorhoofd enorme kraters. Jammer dat ik niet eerder begonnen ben met skin care. Maar nu doe ik mijn best. Welke producten gebruiken jullie en hebben jullie ook een vaste routine? Laat me zeker weten, extra tips zijn altijd welkom!

Olivia,
X
«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Aritha
3 maanden geleden

Ik heb (nu) een droge huid. Ik gebruik een soort olijfolie met kruiden uit Israël. Het ruikt een beetje naar zoete amandelolie. Goed artikel. Bedankt.

Olivia
3 maanden geleden

Bedankt om te lezen 💕 ja olie is ook altijd goed ! Uit Israël dan nog 😃 smeren maar 🌿