Wintermode Musthaves!

Gepubliceerd op 31 oktober 2018 21:30

De herfst/winter kleuren hebben we gehad (Verwelkom de herfst kleuren! + Mijn "aangepaste" herfst outfits) de aanhoudende warmte was een beetje een bummer voor de herfsttrends dus ik spring meteen de wintertrends in. Met 4° buiten mag de jas en sjaal eindelijk weer het licht zien.

En ik word er blij van.. De wintermode dit jaar is helemaal mijn ding, van kleur tot schoen, van jas tot sjaal i'm in love! Vorig jaar in deze periode was ik zwanger en ik voelde mij "enorm". Ik droeg alleen maar comfy kleding en over mijn schoeisel zullen we het beter niet hebben. Nu ik mijn lichaam terug heb en de kilo's er inmiddels weer af zijn kon ik met volle plezier gaan winter shoppen. 

Laten we beginnen met de animal print; je hoeft niet shop verslaafd te zijn zoals mezelf om nog niet gemerkt te hebben dat luipaard print dus de musthave is van deze winter! In alle kleuren, rood, groen, wit maar vooral het originele geel/bruin kan je in elke winkel vinden. Ook zag ik hier en daar een zebra motief maar dat is niet zo mijn ding. Leopard daarentegen >> I'M INN <<

De kleuren in het algemeen zijn heel fel, ze worden ook allemaal met elkaar gecombineerd, rood met oranje, blauw met groen, lijkt een beetje 80's stijl. Zelfs de printen worden gecombineerd maar daar pas ik voor. Ook het model in kleedjes roept herinneringen terug van oude fotoalbums. Ijsblauw heb ik ook opgemerkt en met mijn ultra blond haar ga ik die kleur zeker uitproberen!


De musthaves:

Kleedjes: heel retro, mix van felle kleuren, veel fluweel, animal prints, metallic, zilver en leder.

>>>Mijn suggesties <<<

                                         

Ik hou van gemixte stijlen en een beetje rebelleren met klassieke stukken, moet kunnen vind ik.

Styling ideetjes:


Rokken:

De laatste jaren zien we veel plooi rokken en A lijn rokken, die zijn ook dit jaar nog helemaal in. Veel glanzende kleurtjes en gecombineerd met een dikke trui wat ik zelf ook heel leuk vind. Hier zijn mijn suggesties rokken:

(klik op de afb om rechtsreeks naar de webshop te gaan)

Paar styling ideetjes:


De laarzen zijn ook terug IN en de nepbonte jassen zijn er in alle kleuren en motiefjes. Maar dat is voor volgende week, dan heb ik het over de jassen en laarzen, stay tuned!

Wat zijn jullie favorieten?

Olivia,

X
«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.