Let's talk shoes

Gepubliceerd op 9 november 2018 09:25

Ik ben zo blij dat het eindelijk zo ver is, sneakers are out en de laarzen zijn terug! Helemaal blij >> ik <<

Laarzen zijn zo mooi en elegant, ze maken je outfit af tot in de puntjes. Vorig jaar droeg ik verschrikkelijke schoenen die gewoon gemakkelijk moesten zitten voor mijn zwangerschap . Ook waren de laarzen echt niet in maar nu zijn ze terug.

Laarzen, laarzen, laarzen, in alle kleuren en hoe feller hoe liever. Rood, kobaltblauw, wit en ook hier dierenprints. De afzak laarzen zijn "het van het" dit jaar en ook over-knee suede laarzen zijn toppers. Enkellaarsjes zijn er ook bij en de cowboylaarzen met de schuine hak zijn ook terug. De punt laarzen van een aantal jaren geleden mogen we ook weer uit de kast halen.  Je kan echt elke soort laars aan zelfs regenlaarzen bv die van Hunter zijn heel duur maar je kan ze ook in goedkopere merken vinden, ik heb er een paar gevonden (in de suggestielijst ) dus als je nog oude vergeten laarzen hebt staan, lap deze trend niet aan je laars en doe ze aan (dit was zo flauw ik weet het).

Ik heb alvast drie paar nieuwe laarzen klaarstaan om mijn outfits compleet te maken. Ja zo verliefd ben ik op laarzen! Dit zijn mijn suggesties:

 

Worden jullie hier ook zo vrolijk van? Persoonlijk hou ik niet zo van de cowboylaarzen en de fel gekleurde laarzen, ik heb er wel een paar rode bij gezet omdat ik die wel mooi vind voor iemand anders maar niet echt bij mij passen. De korte regenlaarsjes van Tom tailor met het zwart strikje is echt cute, zeker onder een rokje zal de schattigheids-graad alleen maar stijgen. De zwarte laarzen van stradivarius vind ik heel sjiek, mooi onder een kleedje gecombineerd met een kort zwart jasje en je hebt een topper outfit. De suede laarzen in het grijs vind ik ook mooi, die zou ik combineren met een mooie zacht - of felroze mantel. Ik vind roze en grijs zo mooi in harmonie vallen samen, ook met zwart vind ik roze mooi maar dat is dan weer iets harder. 

Zijn jullie ook zo verslaafd aan schoenen, welke vinden jullie de leukste? 

(Klik op de fotos om rechtstreeks naar de webshop te gaan)

Hebben Julie mijn suggestie-lijst kleedjes & rokken al gezien?  >>> Wintermode 2019 Musthaves! <<<

Olivia,

X
«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.