Fanola No yellow, mijn redder in nood! "Haarcrisis"

Gepubliceerd op 21 oktober 2018 17:06

Ik ben al JAREN gek op blond, asblond. Het blond dat de super gave kapper Mounir altijd tevoorschijn tovert, van donker naar bijna wit! Hoe doet hij het ??  Mijn haren zijn dan ook goed achteruit gegaan van al het proberen en ik heb heel veel haaruitval. Omdat het altijd net niet werd zoals ik wou, gaf ik het op, ik wou weer wat donkerder gaan en dan ...

Dan kwam Fanola No yellow..

Tadaaaa... na 1 wasbeurt was mijn haar al bijna spier wit. Mijn kapster had het mij aangeraden en ik had er eerder nog nooit van gehoord. Maar het blijkt dus een wondermiddel te zijn! Ik heb wat opgezocht op instagram en wauw de voor en na foto's zijn ongelooflijk. Kijk zelf maar eens https://www.instagram.com/fanola/?hl=en . Het resultaat is echt verbijsterend. Na mijn eerste wasbeurt was het meeste geel er al uit en het leek zo wit, ik ben er zo tevreden over! Het violet pigment in deze shampoo verwijdert de ongewilde gele tonen uit je haar. Ideaal voor grijs haar, ontkleurd haar en natuurlijk blond haar. Je masseert het in je haar en laat het max 5 minuten inwerken en dan uitspoelen. 

Ik heb de conditioner erbij besteld en die ruikt heerlijk melkachtig, de shampoo zelf vind ik wat bubble gum- achtig ruiken. Maar ze hebben zeker een vaste plaats in mijn badkamer gekregen. Het is zo fijn als je iets vind wat echt wonderen doet en voor een kleine prijs.  Ik heb voor beide producten €21,95 betaald via bol.com.

Klik hier voor jou fanaal no yellow shampoo & conditioner https://www.bol.com/nl/p/fanola-no-yellow-shampoo-nutri-care-conditioner-set-350ml/9200000084900010/?suggestionType=suggestedsearch&bltgh=oN7zsa4UPtFukJ1F8AZNeA.1.4.ProductTitle

Ze hebben ook een fantastisch verzorgingsgamma, Oro therapy. Dit is een verzorging voor je haar die je haar terug laat stralen en leven. Als je zoals mij vaak kleurt en ontkleurt dan raad ik deze aan! 
«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.