Icons Unieke home deco + shop hier

Gepubliceerd op 21 oktober 2018 17:01

Als je bent zoals mij dan hou je van "anders". Ik ben gek op unieke dingen die je niet snel en overal vind. Ik ben nu vooral bezig over mijn home decor. Wat hou ik van Home Deco! Zeker als het uniek is, wat meestal veel geld kost, of misschien toch niet? 

Ik heb op fb kennis gemaakt met ICONS. Een gepaste naam voor een geweldige winkel. Ze maken en creëren er de mooiste dingen. Ze verwerken beeldjes met Swarovski steentjes, ze maken kerstpoppen en sinds kort verkopen ze ook woodwick kaarsen. Een prachtig concept vind ik. (Ik kijk er zo naar uit om te verhuizen en alles opnieuw te decoreren! Icons staat alvast bovenaan mijn lijst. )

De winkel bestaat al sinds 2010, het werd uitgebaat door Corina en het ging bij de naam Corinas woondecoratie. Maar later sloeg ze samen met een oude bekende Marilyn de handen in elkaar en begonnen ze een succesvolle samenwerking. Zo ontstond ICONS. Marilyn maakte mooie kerstpoppen en woonaccessoires met bont en echte Swarovski stenen. Zij zitten nu samen samen in de winkel van Corina in Eindhoven, tongelrestraat 451. Hier vind je dus een geweldig gamma woonaccessoires, ook kaarsen van Woodwick, Yankee candle, Ashleigh en Burwood!

Benieuwd naar al dit moois? Kijk maar verder!

Deze kerstpop maken ze op bestelling in verschillende kleuren;

En wat vinden jullie van de beeldjes verwerkt met Swarovski stenen. Geen imitatie, echte Swarovski stenen!

Is dit niet geweldig mooi? Ik was meteen verliefd, zeker de Flamingo vind ik geweldig.

Bekijk hier alle afbeeldingen en bestel meteen jou favoriet! https://www.facebook.com/creativemomentsbymarilyn/

dit is de fb pagina, de website van icons is nog in ontwikkeling. Maar bestellen kan hier ook.

Van welke soort decoratie hou jij het meest?

Olivia,

X


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.