Team mom - Wanneer veel "teveel" word

Gepubliceerd op 20 oktober 2018 19:37

Ben je ook zo moe van heel de wereld op je schouders te dragen en nooit eens een schouderklopje en een dank je wel te krijgen? Soms doen wij mama's zo veel en dat "zo veel" is niet "te veel" als we een beetje appreciatie krijgen toch? 

  • bedankt voor het eten vandaag schat
  • bedankt om voor de kindjes te zorgen dag in dag uit
  • bedankt dat je van me houd ondanks mijn tekortkomingen 
  • bedankt dat je er altijd bent en je gezin op nr 1 zet

Gewoon bedankt, geen bloemen, geen cadeau, gewoon een lief woordje dankjewel. Zo een woorden kunnen wonderen doen! 

Al het mama werk dat wij dagelijks doen is veel, zeker voor mijn werkende en alleenstaande mama's out there! Maar het word pas "te" veel als er geen appreciatie is. Dus ben jij deze mama vandaag en herken jij jezelf hierin? Ben je moe van al je taken en daarnaast nog de leuke collega proberen uit te hangen, jezelf bewijzen aan je baas en dan nog eens je sociaal leven proberen op gang te houden? 

Kop op dan! Want ik steun je, Ik wil je vandaag even zeggen dat jij genoeg bent! Jij bent meer dan genoeg!

En alles wat jij doet is goed, want wat jij doet voor je gezin doe je met een hart vol liefde! Is je huis niet helemaal schoon geraakt of is het eten een half uur te laat? Jij bent aan het werk voor je gezin. Iemand die niets doet kan ook niets fout doen. Vergeef jezelf als het allemaal niet lukt vandaag. Mama's zijn niet perfect maar ze zijn liefdevol! 

Jij bent gemaakt en ontworpen voor deze rol. Jij staat aan het hoofd van je huishouden zoals de man staat aan het hoofd van zijn gezin. Maar jij als mama en vrouw, jij zorgt voor zoveel warmte, je bent de steun van iedereen. Daarom moet je weten jij bent genoeg. Jij bent prachtig gemaakt door Hem die jou op deze plaats heeft gezet in je leven! Ja, in dit wereldje rondom jou, ben jij op de exacte plaats waar je hoort te zijn. Dus groei, waar Hij jou ook geplant heeft, groei en bloei. Hij vind jou genoeg, Hij heeft jou gemaakt zoals hij de sterren en de zon heeft gemaakt. Hij heeft gezegd "wees" en het was! Zo ook heeft Hij jou geplaatst in de buik van je moeder. Om te "zijn". Te leven. Vrucht te dragen voor de mensen om je heen, de mensen die afhankelijk zijn van jou. 

Hij wist exact waar Hij jou zou plaatsen en welke kleine wondertjes Hij aan jou zou toevertrouwen. Dus geloof mij jij bent meer dan genoeg, want jij bent uitgekozen! 

Veel liefs,

#teammom

#momlife


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Ashoti
4 maanden geleden

~Slik~ moment 😩 heel mooi verwoord & oh zo waar ! ❤️👊🏽