Verwelkom de herfst kleuren! + Mijn "aangepaste" herfst outfits

Gepubliceerd op 17 oktober 2018 22:08

Nog geen warme jas, nog geen laarzen, nog geen sjaals... Het blijft zolang na-zomeren, maar ik heb toch behoefte aan een nieuwe garderobe. Moeder natuur is graag onvoorspelbaar en laat ons eens extra lang na-zomeren met haar prachtige zonnestralen. Leuk, maar ik mis de warme chocolademelk en met een dekentje aan de knetterende warme haard zitten. Maar we maken er het beste van! Ik ging alvast op zoek naar mijn "aangepaste" herfst outfits :)

Dus nog geen dikke jas en nog geen laarzen alhoewel mijn mode-hartje toch staat te springen om een paar nieuwe laarzen te kopen en een mooie warme sjaal. Nog even wachten dus, waar waren we? Ahja een aangepaste herfst outfit, ik vond het bordeaux en zacht roze heel mooi, ik ga de laatste tijd ook veel naar beige en groen. Dit zijn ook allemaal de kleuren van dit seizoen. Er zitten ook veel pasteltinten in wat ik super mooi vind maar die heb ik al heel de zomer gedragen. Ik ging voor sober beige, grijs, groen en bordeaux. Mosterdgeel vind ik ook heel mooi maar met mijn ultra blonde haren is dit zeker een "no go" Maar voor de kindjes heb ik zeker wat mosterdgeel gescoord dit seizoen :) 

Wil jij weten wat jouw kleuren zijn? Klik dan hier

  Uiteindelijk het verdict voor mijn kast ;

  • Veel bordeaux en licht roze
  • Grijs
  • Beige/Creme
  • Groen

  Wat ontbreekt er nog;

  • Rood/oranje
  • Lila 
  • Ijsblauw

  Wat ontbreekt er bij jullie nog in jullie herfstpakket?

  Hier zijn de top kleuren van dit seizoen;


   »

  Reactie plaatsen

  Reacties

  Anja Helmink
  3 maanden geleden

  Wat een leuk blog Olivia! Dat bordeaurood met roze is prachtig! Ik vind het ook leuk dat lila en paars weer terug zijn. Waren 'vroeger' mijn lievelingskleuren :) fijne dag nog hoor en groetjes! 💜

  olivia
  3 maanden geleden

  Dank je wel Anja, ik ben ook dol op de pastel tinten! ;)

  Anne Stekhoven
  3 maanden geleden

  Wat een leuke setjes laat je zien. Heel inspirerend. Ik ben erg verwend door mijn schoonmoeder, die een breimachine heeft. Er zitten ook wat luchtiger stukken bij die nu ideaal zijn. De dikke wollen truien bewaar ik voor later. Het zal toch wel een keer koud worden?

  olivia
  3 maanden geleden

  Wat leuk zo een handige schoonmoeder! En het word nu stilaan toch al kouder hier in België dus haal je lekkere wollen truien maar boven hoor! Veel liefs x

  Adrianne
  3 maanden geleden

  Ik heb niet echt herfstoutfits qua kleuren nu, omdat ik geleende positiemode draag van m'n vriendin. Lekker duurzaam ;)... Het is veelal zwart/grijs/donkerblauw en een mooie winterse positiejas, heeeeerlijk warm :)... Eigenlijk koop ik zelden kleding en als ik het koop probeer ik 2ehands te kopen, omdat dat zowel grondstoffen als geld scheelt. Geniet van de herfst!

  olivia
  3 maanden geleden

  Dank je wel Adrianne, geniet ervan!
  X

  Elya
  3 maanden geleden

  Wat een mooi blog Olivia! Ik heb je blog met plezier gelezen en bekeken. Ook mooi die foto's die je erbij hebt gedaan! Leuk dat je de top kleuren voor de herfst verteld. Ik ga gauw eens in mijn kast duiken, welke kleuren ik nog mis. Dank je wel!

  olivia
  3 maanden geleden

  Dank je wel lieve Elya, ga maar lekker shoppen ;)

  Rinske
  3 maanden geleden

  Je blog nodigt uit om eens naar mijn herfst outfit te kijken. Over het algemeen trek ik me niet zo veel aan van de mode. Ik moet me er prettig in voelen. Ik ga ook wel naar de kringloop. Daar slaag ik regelmatig.

  olivia
  3 maanden geleden

  Hey Rinske, je moet je zeker prettig voelen in je kledij, dat staat op nummer 1! Voor mij is het twee keer zo prettig als alles een mooi geheel word :)
  Veel liefs
  X